Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Armani centar Žepče - akcijski katalog za rujan 2018.

Gama electronic u četvrtak u Žepču otvara novi stambeno poslovni objekt

gama novi_objekt

Gama electronic d.o.o. će u četvrtak 9. studeniog u blizili autobusnog kolodvora u Žepču otvoriti novosagrađeni stambeno poslovni objekt u kojem će biti smještena i maloprodaja ove informatičke tvrtke. Riječ je o reprezentativnom objektu sagrađenom i uređenom po vodećim normama u graditeljstvu i uređenju enterijera i eksterijera. Na svečano otvorenje pozvani su svi zainteresirani.

Povodom svečanog otvorenja maloprodaje Gama Electronica te stambeno poslovnog prostora Invest Concepta, pozivamo sve građane i poslovne partnere da nam se pridruže na otvorenju novog objekta. Svečano otvorenje bit će u četvrtak 9. studenog 2017. s početkom u 11 sati u ulici Bukovik bb (u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora u Žepču). Za sve naše posjetitelje i  kupce priredili smo veliki broj svjetskih proizvoda te A brendova kao i artikle po akcijskim cijenama, sniženja i iznenađenja.

Ovom prilikom posjetitelji će moći vidjeti na jednom mjestu, na preko 550 kvadrata prodajnog prostora, široku paletu proizvoda svjetskih proizvođača i A brendova kao i najveći izložbeni salon LED i dekorativne rasvjete u ZE-DO kantonu.

Iz Gama electronica poručuju: Vidmo se 9. studenog na novoj adresi s mnogo većom ponudom i prodajnim prostorom.

Gama Electronic, Vaš prijetelj za elektroniku!

reklama-postaja03

gif reklama knjizara 2018

duga radio_postaja.jpg