Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Armani centar Žepče - akcijski katalog za rujan 2018.

Donatorska večer „Žepče za Nikin korak“

nika zrno_donatorska_v

Donatorska večer „Žepče za Nikin korak“ održat će se 18. studenog ove godine u caffe baru Libertas u Žepču s početkom u 18:00 sati.

Cilj ovog druženja je prikupljanje novčanih sredstava za liječenje djevojčice Nike Zrno koja je teško nastradala u prometnoj nezgodi 04. ožujka 2016. godine i trenutačno se nalazi na intenzivnim rehabilitacijama u klinici Glavić u Zagrebu. Jedan tjedan rehabilitacije na klinici košta više od 11.000 kuna a potrebno je minimalno 8 takvih da bi rezultati bili vidljivi.

Nika za sada dobro reagira na rehabilitacije ali zbog jako visoke cijene istih njihov nastavak bi uskoro mogao postati neostvarena želja Nike i njenih roditelja. Zbog toga se pozivaju svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Niki i njenim roditeljima da svojom nazočnošću i donacijama uveličaju i podrže donatorsku večer za Niku.

"Za Vas smo pripremili bogat švedski stol, glazbeni i zabavni program, tombolu za donatore i sve potpuno besplatno. Od Vas očekujemo da svoje novčane donacije ostavite u zato predviđenu kutiju za vrijeme večere i budete dio ove pozitivne priče koja će okupiti LJUDE iz Žepča i okolice. Nika je mogla biti i Vaše dijete ... budite i vi ljudi, otvorite srce i podržite hrabru lavicu da uspije u svom ozdravljenju", poručili su organizatori.

reklama-postaja03

gif reklama knjizara 2018

duga radio_postaja.jpg