Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

FOTO: Pod motom „Trčanjem do zdravlja“ održan tradicionalni žepački kros

m DSC0000001

Povodom dana općine Žepče 14. listopada, danas je u organizaciji Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče i Međureligijskog vijeća BiH, a pod pokroviteljstvom Ureda općinskog načelnika i Misije OSCE-a u BiH pod motom „Trčanjem do zdravlja“ održana tradicionalna utrka ulicama Žepča u kojoj je sudjelovalo 390 učenika iz pet osnovnih i tri srednje škole s područja općine. Organizatori su se potrudili pa su ove godine organizirali i utrku za seniore u kojoj su mogli sudjelovati svi građani, bez obzira na životnu dob.

Dionice na kojima se utrka izvodila bile su prilagođene kategorijama i dobi natjecatelja pa im je start bio na relaciji od Lovačke kuće u Žepču, do „Rasadnika“ a cilj za sve sudionike bio je ispred Doma kulture. Najdulja dionica iznosila je 2 kilometra.

Prva je kroz cilj prošla Ivona Vranjković pobjednica u konkurenciji učenica osnovnih škola, čija je utrka prva startala, a druga i treća su bile Belkisa Šišić i Alma Malićbegović. Najbrži osnovnoškolac, uvjerljivo ispred konkurencije bio je Andrej Blek. Drugi u ovoj kategoriji ciljem je prošao Marko Jozinović a dok se na treće mjesto plasirao Angeli Bartulović.

Pobjednica u kategoriji učenica srednjih škola bila je Helena Tomas, drugo mjesto je osvojila Valentina Matijević a treće je pripalo Vesni Rajković. U muškoj konkurenciji najbrži je bio Nikola Budimir, drugi je ciljem prošao Tomislav Jukić dok je treću poziciju zauzeo Marko Lupić.

Iako se održava po prvi put utrka seniora je pobudila veliko interesiranje i kod sudionika i kod publike. Od četrdesetak sudionika koliko je krenulo sa starta kod Rasadnika, dionicu do Doma kulture najbrže je pretrčao član Brdsko biciklističkog kluba Pedala iz Žepča Ivan Širić, drugi je u cilj ušao Nikola Trogrlić, bivši vratar NK Žepče dok je uz veliki pljesak okupljenih učenika treći na cilj stigao nastavnik TZK Enes Avdić. Najbrža u ženskoj seniorskoj konkurenciji bila je Marina Širić koja je za sobom ostavila preostale dvije sudionice Marinku Radoš i Slavicu Andrić.

Valja pohvaliti odličnu organizaciju Udruge pedagoga TZK koji ništa nisu prepustili slučaju, od regulacije prometa, medicinske pratnje sudionika, do dočeka natjecatelja na cilju i dodatnih korpi za smeće, za boce od vode koje su na cilju dijelili sudionicima. Audio prilog o ovogodišnjem žepačkom krosu možete poslušati u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče u petak 13.10.2017. u 9:00 sati. 

Postaja.ba (A.J.)

reklama-postaja03

Gamab