Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Upriličena svečanost puštanja u promet ulice u Novom Naselju u Žepču

m IMG_20171011_110738

U okviru svečanosti obilježavanja Dana općine Žepče danas je u Novom Naselju upriličeno svečano puštanje u promet uređene ulice u kojoj je smješten Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama. Svečanost je realizirana u vidu druženja općinskog načelnima Mate Zovke i federalnog ministra za prostorno uređenje Josipa Martića sa štićenicima ovog centra. Sredstva za uređenje navedene ulice kao i još jedne ulice u Novom Naselju osigurali su općina Žepče u iznosu od 48.000,00 KM i federalno Ministarstvo prostornog uređenje u iznosu od 56.000,00 KM a radove je izvela tvrtka Hajdić d.o.o. iz Maglaja.

 

Načelnik Zovko je naglasio da je prilikom otvarajnja Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama prošle godine, također uoči dana općine, bio itekako svjestan neophodnosti adekvatnog uređenja pristupne ceste, te su u suradnji s Federalnim ministarstvom prostornog uređenja uskoro i osigurana sredstva i pristupilo uređenju. Načelnik je iskoristio prigodu i  zahvalio federalnom ministru Josipu Martiću na sufinanciranju ovog ali i drugih projekata koje ministarstvo kojem je on na čelu provodi na području općine Žepče.

Prošle godine u okviru Projekta sanacije šteta od poplave i klizišta iznađena su sredstva i za uređenje ovih ulica, te mu je posebno drago danas nazočiti puštanju u promet ove prometnice, kazao je federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić. Kazao je da će ovo ministarstvo u narednom periodu, kao i do sada, sudjelovati u realizaciji projekata koji su od bitnog značenja za građane općine Žepče.

Općinski Načelnik Mato Zovko je uz asistiranje štićenika centra svečano presjekao vrpcu a u ulozi voditeljice svečanosti odlično se snašla štićenica centra, devetnaestogodišnja Nermana Mehanović koja je na kraju svečanosti izrecitirala svoje dvije pjesme, a jednu od njih je napisala upravo za ovu prigodu.

Audio prilog o ovome poslušajte sutra, 12. listopada 2017., u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče na 95,9 MHz.

Postaja.ba (A.J)

reklama-postaja03

Gamab