Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Žanin Pavlović gosotovala u studiju RPŽ-a

zanin kod_nas

Prije nekoliko dana točnije prošlu nedjelju mogli smo pratiti izbor Miss BiH za Miss Svijeta ali ova manifestacija nikome od nas ne bi bila toliko zanimljiva da na istoj nije sudjelovala naša sugrađanka Žanin Pavlović koja je ponijela titulu Miss interneta.

Žanin je bila gost u našem studiju i kazala nam više o svom iskustvu s ovog natjecanja. Istaknula je da je zadovoljna postignutim rezultatima te da je očekivala neku titulu i to baš ovu osvojenu jer je cijelo vrijeme imala najviše glasova. Miss Interneta je titula koju biraju i žiri i gledatelji putem interneta a Žanin je osvojila preko 6.000 lajkova.

Po njenim riječima ovo je bilo nezaboravno iskustvo ali i odskočna daska za budućnost svim djevojkama koje se i dalje planiraju baviti modom a ona je jedna od njih. Već je dobila ponudu za Fashion Week u Istanbulu a sigurno će ih biti još. Ovo iskustvo također joj otvara niz novih mogućnosti a njena želja je otići u Koreju što bi joj se uskoro moglo i ispuniti te stoga uči korejski jezik. Žanin je zahvalila svim svojim sugrađanima na podršci koja joj je puno značila. Što nam je još Žanin kazala o boravku u Turskoj, odnosu s drugim djevojkama te planovima za budućnost možete poslušati na linku ispod.

 

reklama-postaja03

Gamab