Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Miss BiH je Aida Karamehmetović - Žepčanka Žanin Pavlović ponijela titulu Miss Interneta

miss zanin_finale

Sinoć je u Sarajevu u hotelu Terme na Ilidži održan izbor za Miss BiH koja će sudjelovati na izboru "Miss svijeta 2017".

Njaljepša djevojka na sinoćnjoj mnifestaciji bila je mlada Aida Karamehmedović iz Trebinja i ona će svoju zemlju predstavljati na izboru Miss Svijeta 2017. u kineskom gradu Sanya koji će se održati 18. studenog. Naša mlada sugrađanka Žanin Pavlović postigla je veliki uspjeh te je sinoć ponijela titulu Miss Interneta. Kao i proteklih godina, izbor je promovirao mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva te posebno teme koje su od općeg interesa za cijelo društvo.

U finalnoj večeri birale su se i prva i druga pratilja a to su Darja Hajdukov i Ivona Vučkovićte, Miss fotogeničnosti BiH je Daliborka Popović, titulu Miss Televotinga BiH ponijela je Emina Dedić, naša sugrađanka Žanin Pavlović je Miss Interneta a nova Miss ženstvenosti je Irma Masleša. Lentu Miss Abc Fashion TV BiH 2017 ponijela je mlada Vanesa Žižo. Lentom prve pratilje okitila se Darja Hajdukov, a imala je čast da ponese i novu titulu Miss Visit Sarajevo, realiziranu pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Iz PR-a Direkcije Miss BiH poručuju da iako nisu zadovoljni na kojem mjestu u zemlji je danas pozicionirano ovo natjecanje, a predstavlja mnogo više od ljepote jer se uspjelo održati u kontinuitetu već 22 godine.

druga fotka_za_miss


Postaja.ba (A.T.)

 

reklama-postaja03

Gamab