Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

FOTO: Željezno Polje pobjednik turnira mjesnih zajednica općine Žepče

image-mz-naslovna

Pobjedom ekipe Željezno Polje završen je 7. malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče. Oni su u finalu svladali Ljubnu rezultatom 4:3. Nakon isteka 40 minuta predviđenih za igru rezultat je bio poravnat, 2:2, iako se na poluvrijeme otišlo s prednošću Željeznog Polja od 2:0. Na treće mjesto plasirala se MZ Selište svladavši Begov Han tek nakon izvođenje penala rezultatom 9:8. I na poluvremenu i na isteku vremena za igru rezultat je bio poravnat, 1:1, odnosno 3:3.

Na poligonu osnovne škole u Žepču uoči finalnog meča gotovo da nije bilo slobodnog mjesta niti za stajanja. Na vratima Željeznog Polja i u ovoj utakmici bio je najbolji vratar turnira Emir Čolić. I najbolji igrač turnira, Arnin Tutnjić, član je ove ekipe. Za Željezno Polje još su nastupili: Ramiz Ahmić, Denis Hadžić, Ermin Zvekić, Hasan Mandžuka, Eldin Mijić, Ibrahim Aganović kapetan ekipe, Bekir Okanović i Nasir Hodžić.

Najbolji strijelac turnira je Kristijan Jukić iz Ljubne. Uz njega, ekipu Ljubne su još sačinjavali: Nikola Udovičić, Petar Ravnjak, Ivo Jukić, Nikola Jukić, Mario Mandurić, Marijan Galić, Filip Galić, Matej Jukić i Marko Jukić.  

Finalni susret izmađu Željeznog Polja i Ljubne obilježila je čvrsta ali korektna igra. Već u 2. minuti povela je MZ Željezno Polje golom Nasira Hodžića. Ljubna je nastojala izravnati, ali je u 14. minuti bila prisiljena ponovo vaditi loptu iz vlastite mreže. Ovaj put precizan je Bekir Okanović. Do kraja poluvremena izmjenjivale su se prilike na obje strane ali se s ovim rezultatom otišlo na odmor. Na isti način na koji je Željezno Polje otvorilo prvo poluvrijeme, Ljubna je ušla u drugo, pogotkom u drugoj minuti. Kristijan Jukić smanjuje na 2:1. Isti igrač u 34. svojim 12. pogotkom koji mu donossi i titulu najboljeg strijelca turnira poravnava rezultat. Do isteka 40. minute obje ekipe su pokušavale riješiti meč u svoju korist ali bezuspješno. Kod izvođenja udaraca sa 6 metara Kristijan Jukić je stao na vrata svoje momčadi ali bezuspješno. U prvoj seriji penala precizni su bili Filip Galić za 2:3, i Armin Tutnjić za 3:3. Potom slijedi serija promašaja koju otvara Kristijan Jukić a slijede ga Ermin Zvekić i Matej Jukić. Odluka je pala na Hasana Mandžuku koji pogađa mrežu Ljubne i donosi ekipi Željeznog Polja slavlje.

Selište je u borbu za treće mjesto ušlo pod dojmom uvjerljivog poraza u polufinalu od Ljubne a Begov Han izmoren utakmicom sa Željeznim Poljem, koja je po mnogima bila i najbolja utakmica viđena na turniru. Ekipu Selišta sačinjavali su: Damir Stanković, Ivan Lončar kapetan ekipe, Tomislav Barbarić, Mario Andrić, Mato Zovko, Marko Zovko, Danijel Zovko i Luka Zovko. Za MZ Begov Han su nastupili: Edis Merdžanović, Kerim Kamerić, Armin Bečić, Benjamin Kamerić, Abdulah Grahić, Alija Bajrić, Kenan Grahić, Ajdin Bajrić i kapetan momčadi Benjamin Bečić.

Selište u vodstvo dovodi Ivan Lončar u 6. a u 13 poravnava Kenan Grahić. Svoj drugi pogodak Selište postiže u 6. minuti nastvka. Strijelac za vodsttvo 2:1 je Mario Andrić. Samo minitu je trajala radost Selišta. Na 2:2 poravnava Kerim Kamerić. Izmjenjivale su se akcije pred obadva gola ali bez pogotka. U samoj završnici susreta, u 37. minuti, ponovo se u strijelce upisuje Mario Andrić. Upornost Begov Hana se isplatila i u posljednjoj minuti utakmice Alija Bajrić poravnava rezultat i produžuje nade svoje momčadi. Ni kod izvođenja penala odluka se nije znala do poljednje serije izvođača. Prvi su šutirali igrači Selišta, Ivan Lončar pogađa za 4:3, poravnava Alija Bajrić. Na 5:4 povećava Mario Andrić, za 5:5 pogađa Kenan Grahić, a u slijedećoj seriji precizni su Iav Lončar za 6:5 i Kerim Kamerić za 6:6. I u naderne dvije seriji također su precizni redom: Mato Zovko, Ajdin Bajrić, Marko Zovko i Abdulah Grahić pa je rezultat iznosio 8:8. Pobjedonosni pogodak za Selište postiže Luka Zovko dok Benjamin Kamerić ne uspijeva poravnati i susret završava rezultatom 9:8 u korist Selišta.

Pravdu su na finalnom meču dijelili Ermin Fejzić iz Zavidovića i Ilija Matošević iz Usore, a u meču za treće mjesto Eldin Hibović iz Žepča i Admir Zilkić iz Zavidovića, a nagrada za najkorektniju ekipu pripala je mjesnoj zajednici Donja Ozimica

Da sve utakmice na turniru protekne po pravilima brinula se ekipa koju je predvodio Saša Grozdić a kompletnu organizaciju koordinirao je predsjednik sportskog saveza općine Žepče Vlado Lučić i zavrijedili su samo pohvale za uspješnu organizaciju ovogodišnjeg izdanja turnira.

Za još jedno slavlje u Željeznom Polju pobrinuo se igrač ove ekipe Armin Tutnjić. On je uoči početka finalnog meča javno, pred prepunimtribinama poligona u Žepču, zaprosio svoju djevojku Selmu Hasanbašić.

Radiopostaja Žepče upućuje čestitke organizatorima na uspješno obavljenom poslu, osvajačima odličja, sudiomicima natjecanja a najljepže želje upućuje Arminu Tutnjiću i Selmi Hasanbašić.

Ako ste u programu Radiopostaje Žepče propustili čuti audio prilig s dojmivima sudionika turnira, ponovo ćete ga moću čuti na 95,9 MHz u ponedjeljak 14.8.2017. u 9:00 sati. 

reklama-postaja03

Gamab