Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

NAJAVA: HKUD Naša baština vas poziva na 7. Globaričku noć

nasa bastina_2017

Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Naša baština iz Globarice več sedmu godinu za redom u kolovozu organizira zabavnu večer Globarička noć. Ova kulturno zabavna manifestacija ima za cilj omogućiti ugodno druženje uz pjesmu i zabavu Globaričana koji tijekom cijele godine borave u svom selu s onima koji su zbog raznoraznih razloga rasuti diljem Europe i svijeta, a u ovo doba godine dolaze u zavičaj. Ovogodišnja Globarička noć će se održati u nedjelju 13. kolovoza od 19:30 na poligonu osnovne škole u Globarici.

Vrijedni članovi HKDU Naša baština predvođeni predsjednikom Zoranom Jozinovićem svake godine za ovu manifestaciju prirede i neku novost, a ovogodišnja je ta da će u zabavnom programu ove godine, uz kulturno umjetnička društva, nastupiti samo izvođači izvorne glazbe. Goste će ove godine uveseljavati starim ali i novim nastupnim točkama članovi Naše baštine, Kulturno umjetničkog društva Izvor iz Žabljaka, a zanimljiv će zasigurno biti i nastup izvorne skupine Veseli Globarčani koju čine otac i sin, Mateo i Frano Sović. Ništa u njihovom nastupu ne bi bilo neobično da Mateo, koji s roditeljima živi u Dugom Selu gdje pohađa glazbenu školu, nije s orkestrom u kojem nastupa prošle godine na natjecanju u Bugarskoj osvojio titulu svjetskih šampiona. Mateo se ne stidi svojih korijena i rado odjene tradicionalnu žepačku nošnji i s ocem zapjeva izvornu pjesmu. Zbog brojnih nastupa i natjecanja njegov je nastup bio upitan, ali uz dobru volju, uspio je uskladiti raspored aktivnosti kako bi nastupio u Globarici.  

Koje su vas još novosti očekuju na ovogodišnjoj Globaričkoj noći, što su sve članovi ovog društva ove godine uradili i koje su aktivnosti koje planiraju realizirati do kraja godine, slušateljima Radiopostaje Žepče otkrio je Zoran Jozinović, predsjednik društva, gostujući u studiju Radiopostaje Žepče. Razgovor poslušajte sutra, u subotu 12. kolovoza na 95,9 MHz u 9:00 sati. I svakako, ne propustite Globaričku noć 13. kolovoza od 19:30 na poligonu osnovne škole u Globarici od 19:30 sati.  

mateo i_frano  

reklama-postaja03

Gamab