Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Ljubna i Željezno polje odlučivat će o pobjedniku 7. turnir mjesnih zajednica

turnit MZ_ljubnaFinalisti sedmog izdanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče su ekipe mjesnih zajednica Ljubne i Željeznog Polja. Ljubna je za prolazak u finale uvjerljivo, 8:1, svladala mjesnu zajednicu Selište, dok je mjesna zajednica Željezno Polje do finala došla tek nakon izvođenja penala u susretu s mjesnom zajednicom Begov Han. Rezultat nakon 40 minuta igre bio je 3:3, a nakon izvođenja udaraca s bijele točke u 8:7 u korist Željeznog Polja.

Mrežu Selišta Ljubna je načela u 10. minuti pogotkom Mateja Jukića. Prednost Ljubne na 2:0 povećava u 16. minuti Damir Stanković pogotkom u vlastitu mrežu. Do odlaska na odmor Ljubna još jednom trese protivničku mrežu. U 18. minuti na 3:0 povećava Filip Galić. Selište u 30. minuti ponovo postiže auto gol, ovaj put nes(p)retni strijelac je Mario Andrić. Potom se najbolji igrač utakmice Kristijan Jukić dva puta upisuje u strijelce, u 31. i 33. minuti, da bi tri minute kasnije svoj drugi pogodak postigao i Filip Galić. Sedmi pogodak postiže Marijan Galić u 36. minuti. Konačni rezultat susreta Selište – Ljubna 1:8 postavlja Tomislav Barbarić u posljednjoj minuti susreta počasnim pogotkom sa MZ Selište.

turnir zp

Dobru igru i pravu rezultatsku neizvjesnost donio je susret Begov Hana i Željeznog Polja. Rezultat se mijenjao šest puta, prva dva pogotka, za 1:1, postignuta su u istoj, 12. minuti, a djelo su Ajdina Bajrića i Nasera Hodžića, druga dva u razmaku od dvije, a treća dva pogotka u razmaku od 5 minuta. Benjamin Bečić u 24. minuti dovodi Begov Han u prednost, a u 26. poravnava Bekir Okanović. Željezno Polje u vodstvo dovodi Ermin Zvekić u 28. minuti. Ovaj rezultat ostao je nepromijenjen svega 5 minuta, do 33., kada Abdulah Grahić poravnava na 3:3. S tim rezultatom se pristupilo izvođenju penala nakon čega slavi Željezno Polje. Pobjedu za nastup u finalu ekipi mjesne zajednice Željezno Polje osigurali su pogocima s bijele točke Armin Tutnjić, Hasan Mandžuka, Ermin Zvekić, Aldin Mujuć i Ibrahim Aganović. Za Begov Han precizni su bili Alija Bajrić, Kenan Grahić, Kerim Kamerić i Ajdin Bajrić.

Koji će biti konačan poredak ove četiri ekipe znat će se večeras, 11. kolovoza, kada se igraju posljednje dvije utakmice ovog izdanja turnira. U 20:00 sati Selište i Begov Han odigrat će utakmicu koja će odlučiti o osvajaču trećeg, odnosno četvrtog mjesta. U 21:00 na teren će izaći ekipe MZ Ljubna i MZ Željezno polje te će se doznati ovogodišnji šampion.  

reklama-postaja03

Gamab