Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Institut za zdravlje i sigurnost hrane organizira predavanje o potrebi i značaju dojenja „Hvala mama“

dojenje

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica povodom obilježavanja Svjetskog tjedna dojenja organizira interaktivno predavanje u četvrtak, 10.08.2017. godine s početkom u 18:00 sati u hotelu Zenica  na kojem će budućim i sadašnjim majkama dati stručne i neophodne informacije o potrebi i značaju dojenja.

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica kontinuirano promovira značaj dojenja, a s ciljem podizanja svijesti, unaprjeđivanja i pružanja podrške majkama koje doje svoju djecu.

Dоjenje predstavlja hranjenje bebe isključivо majčinim mlijekоm tоkоm prvih šest mjeseci živоta, bez dоdataka vоde, čaja, sоkоva, adaptiranоg mlijeka i čvrste hrane. Istraživanja pokazuju da je u Federaciji BiH 15,6 posto djece do šest mjeseci starosti isključivo dojeno.

Uz opušten razgovor buduće mame i dojilje mogu otvoreno razgovarati o dojenju, podijeliti svoje radosti, uspjehe, strahove, iskustva i očekivanja, te pružiti podršku drugim majkama da ustraju u dojenju.

Ovo je također prilika da dobijete odgovore na svoja pitanja i nedoumice oko dojenja od kvalificirane vršnjačke savjetnice za dojenje i da dobijete pomoć za konkretne probleme u dojenju.

Ako ste trudnica koja želi dojiti nakon poroda, majka koja ima poteškoća sa dojenjem, izdajanjem i želite ih nadići, ili majka koja doji bez problema i želi drugim ženama pomoći svojim iskustvom - ovo je pravo mjesto za Vas, poručuju iz Instituta za zdravlje i sigurnost hrane Zenica.

Uvodna izlaganja održat će Mr. med. sci. Jasmin Hodžić, koordinator projekta  „Bolnica - prijatelj beba“, Adisa Hotić  - međunarodna certificirana savjetnica za dojenje i laktaciju, babica, diplomirana medicinska sestra, savjetnica u Facebook grupi „Dojenje je IN“.

Ulaz na događaj je besplatan, a sve goste očekuju pokloni (marama za dojenje i brošura sa informacijama o prednostima dojenja te savjetima za lakše dojenje)

Svjetska asocijacija za promociju dojenja (WABA) je 1992. godine prvi tjedan u mjesecu kolovozu proglasila Svjetskim tjednom dojenja s ciljem podizanja svijesti, unaprjeđenja i podrške dojenju.

hvala mama 

reklama-postaja03

Gamab