Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

U polufinalu turnira MZ sastaju se Ljubna i Selište te Begov Han i Željezno Polje

turnit MZ_ljubna

Plasman u poluzavršnicu malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče izborile su ekipe mjesnih zajednica Ljubna, Selište, Begov Han i Željezno Polje. Ljubna je slavila protiv Papratnice s 2:0, istim rezultatom Željezno Polje je svladalo Gornju Ozimici, Selište je nakon izvođenja penala pobijedilo Čusto Brdo s 3:2 (1:1), a Begov Han je plasman u poluzavršnicu osigurao uvjerljivom pobjedom protiv Bistrice rezultatom 7:1.

Kristijan i Marko Jukić su se tijekom odigravanja turnira profilirali u glavne nositelje igre Ljubne. Tako je bilo i sinoć kada su pogocima u samoj završnici susreta protiv Papratnice koja je slovila za jednog od favorita na turniru osigurali nastup svojoj momčadi u polufinalu. Prvi se u strijelce upisuje Kristijan u 27. a točku na "i" stavlja Marko u zadnjoj minuti susreta. Marko Jukić je proglašen i najboljim igračem susreta.

Željezno Polje je svoj prolazak u poluzavršnicu istim rezultatom protiv Gornje Ozimice osigurao nešto ranije. U 13. minuti Hasan Mandžuka je strijelac pogotka za vodstvo Željeznog polja 1:0. Potvrda pobjede dolazi u 25. minuti kada najbolji igrač susreta Armin Tutnjić postavlja konačni rezultat susreta Željezno Polje – Gornja Ozimica 2:0.

Rezultat susreta Selišta i Čustog Brda nakon isteka trideset minuta predviđenih za igru bio je poravnat. Po jedan pogodak na svakoj strani djelo su Aleksandra Marinčića u 11. minuti za Čusto Brdo i Maria Andrića u 19. za Selište. Potom su iz penala za selište bili precizni Mario Andrić i Ivan Lončar dok jedini gol s bijele točke za Čusto Brdo postiže Dejan Miličević. Mario Andrić iz ekipe Čusto Brdo bio je najbolji pojedinac na utakmici. Selište - Čusto Brdo 3:2.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su momci iz Begov Hana koji su sa 7:1 pobijedili Bistricu. Nakon vodstva Bistrice u 1. minuti pogotkom Daria Sliškovića, nije se mogao naslutiti razvoj događaja koji je uslijedio. Preokret Begov Hana kreće u 6. minuti. Poravnava Kenan Grahić a potom Alija Bajrić u 8. dovodi Begov Han u vodstvo. Na 3:1 povećava Abdulah Grahić u 26., a za 4:1 ponovo je precizan Alija Bajrić u 29. minuti. Pokušaj dostizanja rezultatima igrom bez klasičnog vratara, u zadnjim trenutcima susreta ekipe Bistrice pokazao se neuspješnim, jer Begov Han u posljednjoj minuti postiže čak 3 pogotka. Za konačnih 7:1 precizni su Abdulah Grahić, Kerim Kamerić i Aldin Bajrić. Zasluge za pobjedu Begov Hana i prolazak u poluzavršnicu uvelike pripadaju i vrataru ove momčadi Adisu Merdžaniću koji je u ovoj utakmici ponio titulu najboljeg pojedinca.

U polufinalu koje je na rasporedu u četvrtak 10. kolovoza sastat će se u 20:00 sati Ljubna i Selište, i u 21:00 sat Begov Han i Željezno Polje.

reklama-postaja03

Gamab