Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

slika banera_duha_sira

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za srpanj 2018.

Poznati svi četvrtfinalisti malonogometnog turnira MZ općine Žepče

turnir zpNakon što su dan ranije, u nedjelju 6. kolovoza, plasman u četvrtzavršnicu turnira mjesnih zajednica općine Žepče u malom nogometu izborile mjesne zajednice Selište, Ljubna, Papratnica i Begov Han, sinoć su im se pridružili Čusto Brdo, Bistrica, Gornja Ozimica i Željezno Polje.

Najuvjerljivije su prolaz u četvrtzavršnicu osigurali igrači MZ Željezno Polje. S tri pogotka najboljeg igrača utakmice Ibrahima Aganovića u 3., 11. i 23. minuti i dva Eldina Mujića u 4. i 16. minuti svladali su Radovlje koje nije ni jednom uspjelo zatresti njihovu mrežu. Željezno Polje – Radovlje 5:0.

Gornja Ozimica je ponajprije zaslugom vratara Jasmina Kapića koji je bio i najbolji pojedinac utakmice, izbacila Lug Brankoviće. Pobjedu su osigirali Himan Avdić i Arnel Mijić pogocima u 5. i 12. minuti. U 19. minuti na 2:1 smanjuje Ivan Slišković. Bio je to i konačni rezultat susreta.

Utakmice Viništa i Bistrice te Tatarbudžaka i Čustog Brda odlučene su izvođenjem penala. Razultat susreta Viništa i Bistrice nakon 30 minuta bio je 0:0. Spretniji u izvođenu kaznenih udaraca bili su Bistričani. Precizni su bili, igrač susreta, Goran Jurić i njegovi prezimenjaci Andrej i Srećko, dok su kod Viništana za konačan rezulatat susreta Vinište – Bistrica 2:3 s bijele točke pogađali Dominik i Danijel Zvijerac.

Pogoci za 2:2 u regularnom dijelu sustera Tarabudžaka i Čustog Brda djelo su Antona Tadića na jednoj i Darka Miličevića na drugoj strani.  Isti igrači bili su precizni i u izvođenju kaznenih udaraca. Željko Perković strijelac je četvrtog pogotka za Tatarbudžak, dok su u kod Čustog Brda, uz pomenutog Darka Miličevića koji je proglašen igračem susreta, s bijele točke precizni bili Dejan i Marin Miličević. Tarabudžak - Čusto Brdo 4:5.

U četvrtzavršnici  je na rasporedu večeras, utorak 8. kolovoza, od 20:00 sati a parovi su slijedeći: U 20:00 sataju se Papratnica i Ljubna, potom se u 20:45 sastaju Begov Han i Bistrica. Selište i Čusto Brdo snage će odmjeriti u 21:30 a posljednji susret večeri u 22:15 odigrat će Željezno Polje i Gornja Ozimica.

Odigravanje polufinalnih susreta planirano je za četvrtak od 20:00 sati dok konačan termin finalne večeri još nije definira.

reklama-postaja03

Gamab