Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Katalog sniženja u Armani centru Žepče za travanj 2018.

FIS-ov Kućni sajam u Brčkom i Žepču – 19. i 20. svibnja

zepce fis_sajam

U povodu obilježavanja 25. godine uspješnog poslovanja poduzeće FIS je pripremilo niz rođendanskih aktivnosti i događaja sa željom da se još više približi svojim kupcima te im ponudi još širi, kvalitetniji i povoljniji asortiman i usluge da bi tako na najbolji način zajedno proslavili rođendan.

Za svoje kupce poduzeće FIS je organiziralo veliku nagradnu igru "U FIS-u kupuješ Citroenom putuješ" s glavnom nagradom Citroen C4 i još 44 druge vrijedne nagrade. Tijekom travnja i svibnja FIS održava, sada već tradicionalne, Kućne sajmove i to u 12 FIS-ovih prodajnih centara. Ovoga vikenda, 19.i 20.5., sajmovi će biti održani u FIS-u u Brčkom, Žepču i Gračanici. Za sajmove imaju posebne popuste - cijene su niže za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki te kupatilskog namještaja i opreme.

I to nije sve - svibanj je rođendanski mjesec popusta u FIS-u i uz redovite akcije – imat će i odlična rođendanska sniženja na odjelima tekstila i obuće, audio-video i bijele tehnike, beby programa, igračaka i kućanskih potrepština. Za najmlađe poduzeće FIS pripremilo je super predstave s Medom Anbinnijem u glavnoj ulozi, čime je brend Anbinni bebi i dječja odjeća dobio i svog junaka. Poduzeće FIS svojim dragim kupcima zahvaljuje na dugogodišnjoj vjernosti i poziva ih da posjete prodajne centre FIS-a kako bi proslavili s njima 25 godina uspješnog poslovanja.

reklama-postaja03

Gamab