Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za lipanj 2018.

Održana Javna rasprava o Nacrtu Budžeta općine Žepče

javna rasprava_budzet

Završna Javna rasprava o Nacrtu Budžeta općine Žepče održana je jučer s početkom u 13:00 sati, u dvorani Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče).

Javnoj raspavi nazočila je 21 osoba a raspravom je predsjedavao pomoćnik načelnika Namik Malićbegović. Na početku se predsjedavajući zahvalio svima na posjetu te naglasio da je ovo do sad najposjećenija rasprava. Malićbegović je ukratko obrazložio Nacrt Budžeta općine Žepče za 2017. godinu nakon čega je otvorio raspravu.

Između postavljnih pitanja i inicijativa na raspravi čulo se i nekoliko veoma zanimljivih. Inicijativa koju je iznio predsjednik MZ Žepče Sanjin Maličbegović se odnosi na izgradnju dječjeg igrališta odnosno parka Lamela. Prema grubim proračunima za ovaj projekt trebalo bi izdvojiti oko 20000KM. Ova inicijativa podržana je i od strane RAŽ-a kao i još nekoliko osoba.

Također zanimljiv je prijedlog Nedima Husičića ispred Centra za socijalni rad a radi se o tome da općina da poticaj obiteljima koje dobiju blizance, treće, četvrto, peto dijete i tako dalje a obitelji koje dobiju sedmo dijete da posjeti načelnik sa svojim sa svojom delegacijom i daruje dijete. Prema nekim statističkim proračunima i dosadašnjim iskustvima to bi bilo godišnje od 25000KM-30000 KM.

Svoj doprinos jučerašnjoj raspravio dao je i Zoran Jozinović predsjednk Kulturno – umjetničkog društva Naša baština iz Globarice, kojeg je zanimalo pod koju stavku spada finciranje KUD-ova te kako se sredstva raspoređuju između istih. Smatra da nije ispravno isto novca dodjeljivati svim KUD-ovima nego da financijska sredstva trebaju biti u skladu sa njihovim radom i rezultatima.

Završno s jučerašnjom Javnom raspravom svi prijedlozi koji su prije pristigli kao i oni koji su jučer izneseni bit će obrađeni i dostavljeni općinskom načelniku koji je konačni predlagač Budžeta općine Žepče za 2017. godinu OV Žepče.

reklama-postaja03

Gamab