Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za lipanj 2018.

Drugi memorijalni turnir u odbojci "Monika Antolović" održat će se u Žepču 3. i 4. veljače

PLAKAT

Odbor za međureligijsku suradnju Žepče na čelu s vlč. Predragom Stojčevićem a u suradnji sa SMŠ Žepče i Ženskim odbojkaškim klubom Žepče, organizira II. Memorijalni turnir u odbojci „Monika Antolović“.

Turnir će se održati u dvorani SMŠ Žepče 3. i 4. veljače s početkom u 9:00 sati. Turnir „Monika Antolović“ se organizira IN MEMORIAM tragično stradale učenice SMŠ Žepče, ali i odbojkašice ŽOK Žepče Monike Antolović te Nevene Mijić i Olivera Hrkača.

Ovim Memorijalnim turnirom želi se odati počast stradalima, ali i potaknuti mlade na savjesnu vožnju, razvijanje tolerancije u sportskom duhu, kao i prevazilaženje netrpeljivosti i nerazumijevanje drugog i drugačijeg . Prvi dan na turniru će sudjelovati srednje škole: SMŠ Žepče, KŠC „Don Bosco“, MSŠ Zavidovići i Gimnazija „Edhem Mulabdić“ Maglaj, dok će drugi dan sudjelovati ŽOK „Žepče“, ŽOK „Zavidovići“, ŽOK „Maglaj“ i ŽOK „Čelik“ Zenica.

Drugog dana nakon završetka Memorijalnog turnira biće upriličen domjenak za sudionike i posjetitelje u prostorijama SMŠ Žepče.

Generalni pokrovitelj Memorijalnog turnira je Misija OSCE-a u BiH. Suorganizatori su: MRV BiH (Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini), CRS (Catholic Relief Service) i Općina Žepče, općinski načelnik Mato Zovko. Tehnički suorganizatori događaja su SMŠ Žepče i GŠ „Katarina Kosača Kotromanić“, Sponzori turnira su pekare „Kristal“ i „Mapek“ kao i Zovko osiguranje.

reklama-postaja03

Gamab