Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Katalog sniženja u Armani centru Žepče za travanj 2018.

FOTO: U Žepču svečano obilježen blagdan sv. Ivana Bosca i Dan KŠC-a

m dan_skole_don_bosco_2017_10

Svečanim misnim slavljem u župnoj crkvi u Žepču, jučer u 15:30 sati počelo je svečano obilježavanja Dana Katoličkog školskog centra Don Bosco i blagdana sv. Ivana Bosca. Uz nazočnost predstavnika brojnih katoličkih odgojnih i obrazovnih ustanova u Bosni i Hercegovini, predstavnika kulturnog i političkog života, bivših i sadašnjih učenika Centra i njihovih roditelja, te vjernika iz župa žepačkog kraja, uz koncelebraciju 15 svećenika svetu misu je predvodio pater Ike Mandurić. Školski zbor KŠC-a pod vodstvom prof. Siniše Markanovića pjevanjem je uljepšao ovu svečanu Misu.

Tijekom propovijedi koju je započeo citirajući sv. Ivana Bosca i promišljanjima nad tim citatima, pater Ike se zapitao što je to tako dobro i plemenito sv. Ivan Bosco vidio u mladima da je obećao Bogu da će do posljednjeg daha biti za svoje siromašne mladiće, da je bilo dovoljno da su mladi pa da ih je on, don Bosco, jako volio…..? Zapitao se i što mi vidimo u današnjim mladima, što oni vide u sebi? Poručio je mladima da moraju uvijek biti svjesni onog dobra u sebi koje je don Bosco vidio i da nikada ne izgube vjeru u sebe. Na kraju je zamolio mlade da mole za svećenike, kako bi mogli što dosljednije nasljedovati sv. Ivana Bosca i uvijek biti u potpunosti svjesni dobra u mladima koje je dar od Boga.

Nakon Misnog slavlja u holu Katoličkog školskog centra u 17:00 sati upriličena je svečana akademija koju je pozdravnim govorom otvorio ravnatelj Centra don Milan Ivančević. On je istaknuo kako su gotovo trećina sadašnjih uposlenika Centra srednju školu završili upravo tu, u KŠC-u. Također je istaknuo i priznanje koje je Centar dobio od Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, na ime rezultata koje na tom fakultetu bilježe bivši učenici KŠC-a Don Bosco. Središnja tama akademije bila je obitelj. Zabavni dio koji su osmislili profesori i učenici, a učenici besprijekorno izveli, brojna publika pratila je s velikom pozornošću.

A da sve ovo ostane zabilježeno, pobrinule su se i članice foto sekcije KŠC-a Nikolina Jukić i Lucija Vrbić, predvođene profesoricom Martom Marijanović kojima se Radiopostaja Žepče zahvaljuje za ustupljene fotografije.

reklama-postaja03

Gamab