Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Akcijski katalog Armani centra Žepče za lipanj 2018.

Sastanak građana s načelnikom općine Žepče

javni poziv_opcina_zepce

U okviru projekta "Jačanje uloga mjesnih zajednica", koji je zajednički projekt vlade Švicarske i vlade Švedske a sprovodi ga UNDP, sutra 1. veljače 2017. godine održat će se Satnak s načelnikom - dialog načelnika općine Žepeč Mate Zovke s građanima.

Tim povodom upućen je poziv svim građanima, predstavnicima mjesnih zajednica, loalnih vlasti, nevldinog sektora i medija da dođu na satanak koji će se održati u dvorani Općinskog vijeća Žepče s početkom u 12:00 sati.

Tema satanka je razgovor o planovima razvoja općine Žepče, sudjelovanje građana u istom s naglaskom na ulogu mjesnih zajednica i njihovoj participaciji u općinskim procesima. Koncept sastanka osmišljen je na principu intervjua načelnika s voditeljem te će biti ostavljena mogućnost za postavljanja pitanja od strane nazočnih. Svi zainteresirani mogu dostaviti svoja pitanja unaprijed na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript "ako smatraju konstruktivnijim da ista budu postavljena od strane voditelja.

reklama-postaja03

Gamab