Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Katalog sniženja u Armani centru Žepče za travanj 2017. godine

Tjedan zdravlja u KŠC "Don Bosco" Žepče

Više...

U KŠC "Don Bosco" u Žepču od 24. do 28 tavnja obilježava se Tjedan zdravlja i to već četvrtu godinu zaredom.

Više...

U Žepču održana manifestacija "Susreti"

Više...

Protekle subote je u Gradskoj kavani Doma kulture u Žepču, u organizaciji JU Opće biblioteke Žepče, održana manifestacija pod nazivom "Susreti".

Više...

Pobjednici turnira “Rukomet u srcu”, RK Kozara Mlijekoprodukta i U-16 reprezentacije BiH! Tomislav Jukić drugu godinu za redom najbolji strijelac turnira!

Više...

Završen je četvrti međunarodni turnir “Rukomet u srcu Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017” slavljem RK Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice u kategoriji U-2002 i kadetske reprezentacije BiH u kategoriji U-2000. U oba finalna susreta na poraženoj strani bile su selekcije RK Izviđač. Treće mjesto, također u obje kategorije osvojile su selekcije RK Urbanscape Loka iz Slovenije.

Više...

AUDIO: Mir s tobom, emisija za vjernike katolike u programu Radiopostaje Žepče

Više...

Za ovu nedjelju vjersku emisiju Mir s tobom u programu Radiopostaje Žepče pripremili su fra Vinko Ćuro, župni vikar iz Novog Šehera, i vjeroučiteljica Mirjana Zorić. Ako niste imali priliku emisiju poslušati na valovima Radiopostaje Žepče, možete je poslušati na linku ispod.

Više...

Rukomet u srcu 2017: Završeno natjecanje po skupinama

Više...

Ako smo prvoga dana na turniru “Rukomet u srcu 2017” pratili susrete koji su donosili mnogo uzbuđenja, što reći za drugi dan koji je donosio odluku o prolasku u polufinale i borbi za plasman? Od samoga jutra vidjelo se da su svi fokusirani na rezultat, rukometaši i njihovi treneru su cijeli dan pratili nastupe svojih protivnika kalkulirajući i slažući verziju događaja po kojoj će upravo oni u polufinale turnira.

Više...

AUDIO: Za Radiopostaju Žepče govore selektor Bilal Šuman, Haris Porobić (Veszprem telekom) Slaven Tomić (Izviđač), Enver Bajraktarević (Žepče) i drugi…

Više...Tema broj jedan ovog vikenda u Žepču, Zavidovićima i Maglaju je rukomet. Rukometni turnir koji se trenutno održava u ove tri općine privukao je pozornost ljubitelja ovog sporta i izvan okvira općinskih granica domaćina. Između brojnih rukometaša, bivših, sadašnjih i budućih, odabrali smo nekoliko sugovornika koji su za Radiopostaju Žepče dali svoje viđenje igara i smotre u cjelosti. Svakako najpozvaniji koji o tome može nešto reći je selektor A reprezentacije BiH Bilal Šuman.

Više...

Više članaka...

zavidovici logo2

povratak

Gamab