Baner

Program

Strana Top Lista

ino srpanj 2014

(17)
(10)
(7)
(6)
(3)
(3)
(2)
(2)
(2)
(2)
AžuriramGlazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Kaltalog Armani centra Žepče za veljaču - akcije bez konkurencije!

Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Više...

U cilju promicanja veza i jačanje suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, očuvanja hrvatskog identiteta i promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije te jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, kao i pomoć ugroženim pojedincima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu.

Više...

U četvrtak Izbor sportaša godine općine Žepeč za 2016. - Kristalno sunce

Više...

Izbor sportaša godine općine Žepče za 2016. - Kristalno sunce održat će se 23.2.2016 godine u kino dvorani Doma kulture u Žepču s početkom u 18:00 sati.

Više...

Za sutra najavljeno isključenje električne energije za pojedina naselja u općini Žepče

Više...

Iz JP Elektroprivreda Žepče obavještavaju potrošače da će sutra isporuka električne energije biti u prekidu ili ograničena zbog planiranih radova.

Više...

Audio: Mir s tobom uz 7. nedjelju kroz godinu

Više...

Na sedmu nedjelju kroz godini, vjersku emisiju u programu Radiopostaje Žepče Mir s tobom priredili su vjeroučiteljica Jelka Jukić i velečasni Anto Zubak, vikar u župi sv. Ante Padovanskog u Žepču. Vjeroučiteljica Jelka Jukić govorila je o ulozi laika u katoličkoj crkvi. Urednik emisije je don Ilija Orkić. Na linku ispod možete poslušati emisiju.

Više...

Popust u K – projektu: Podešavanje ovjesa vozila za samo 20 KM

Više...

Iskoristite sezonski popust u K – projektu. Podešavanje geometrije ovjesa (špure) vozila do 31. 3. samo 20 konvertibilnih maraka, a tu su i ostale pogodnosti. U servisu vozila K – projekt od 1. veljače do 31. ožujka u tijeku je akcijski popust  za podešavanje geometrije ovjesa vozila. Uz pomoć suvremene optičke  tehnologije u K – projektovom servisu za samo 20  konvertibilnih maraka dovedite ovjes vašeg vozila u savršeno stanje.

Više...

Preminuo Tomislav Ivančić – jedan od najomiljenijih hrvatskih svećenika

Više...

U 79. godini života i 51. godini svećeništva u petak 17. veljače umro je mons. dr. Tomislav Ivančić, svećenik Zagrebačke nadbiskupije. Rođen je 30. studenoga 1938. godine u Davoru u župi Marije Kraljice i sv. Jurja mučenika, od oca Đure i majke Marije r. Gelemanović.

Više...

Više članaka...

povratak