Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

Danas blagdan Svete Lucije

Više...

Katolička crkva i vijernici danas slave blagdan Svete Lucije, mučenice koja je živjela u III. stoljeću. 

Više...

Održana izborna skupština Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO Žepče

Više...

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata općine Žepče održala je redovitu godišnju izbornu skupštinu u srijedu 12. prosinca u Žepču. Na skupštini kojoj je prethodilo odavanje počasti poginulim pripadnicima HVO-a na spomen obilježju u Žepču, izabrano je novo rukovodstvo udruge. Milivoj Banoža novi je predsjednik udruge i upravnog odbora čiji su novi članovi Mirko Čalušić, Anto Knežević, Josip Barbarić i Josip Zrno. Također su izabrana i ostala tijela udruge. Zvonko Jukić izabran je za predsjednika suda časti udruge a članovi su Milenko Šumić i Srećko Širić. Odlučeno je da Ivica Šumić bude predsjednik nadzorni odbor udruge a članovi istog su Vinko Jukića i Blaž Slišković.

Više...

U središtu Žepča postavljene božićne jaslice

Više...Sinoć je u središtu Žepča ispred Doma kulture organizirano već tradicionalno postavljanje božićnih jaslica.

Više...

Održana panel diskusija Odbora za međureligijsku suradnju Žepče

Više...Ovog tjedna je u prostorijama Medžlisa islamske zajednice Žepče, održana pretposljednja aktivnost projekta Odbora za međureligijsku suradnju Žepče koju isti implementira s Međureligijskim vijećem BiH i Catholic Relief Service. Kroz teme koje su obrađivane: „Poštivanje drugog i drugačijeg“, „Što je to zajedničko kod monoteističkih religija“, „Moralnost, odgoj i aktivizam u religijama“, projekt „Vrijednost i značaj žene vjernice u lokalnoj zajednici“ zaokružen je panel diskusijom na istoimenu temu.

Više...

Zadnja utakmica polusezone u nedjelju u KŠC-u: RK Žepče - RK Bosna

Više...U zadnjoj utakmici polusezone, 14. kola Prve lige FBiH, skupina Sjever, RK Žepče će na domaćem terenu u nedjelju od 16:00 sati, ugostiti RK Bosnu iz Tešnja i pokušati doći do zadnjih bodova ove godine.

Više...

Heroji iz našeg susjedstva: Veronika Šumić članica MladiCa, mreže mladih izliječenih od raka

Više...

U ovo predblagdansko vrijeme svi već uvelike razmišljamo o darovima. Mlađi maštaju o mobitelima ili o drugim darovima kojim bi si obradovali kada ih pronađu pod borom, a oni stariji razmišljaju što bi to u skladu sa svojim mogućnostima mogli pokloniti dragim osobama a što će ih uistinu obradovati. Što ustvari želimo? Što darujemo?

Jedna topla riječ, jedan osmijeh, jedno „kako si“ našoj današnjoj sugovornici značile su i znače puno. Veronika Šumić učenica je 2. razreda Opće gimnazije u Žepču i članica je udruženja Srce za djecu koje ima za cilj omogućiti aktivnu, trajnu i cjelovitu podršku djeci oboljeloj od raka i njihovim najbližima.

Više...

Više članaka...

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1