Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Duga Radio_postaja

sloga

Katalog sniženja u Armani centru Žepče za travanj 2018.

LIVE: Izravni prijenos 5. međunarodnog turnira Rukomet u srcu 2018

Više...

Jutros u 10:00 sati u sportskom dvoranama u Zavidovićima, Žepču i Maglaju, te u revijalnom dijelu i u Novom Šeheru započelo je 5. izdanje međunarodnog turnira Rukomet u srcu Zavidovići Žepče Maglaj 2018.

Više...

RK Žepče poražen na domaćem terenu od RK Gračanice

Više...

U utakmici 19. kola Prve rukometne lige FBiH skupina sjever rukometni klub Žepče poražen je sinoć na domaćem terenu 27:33 od rukometnog kluba Gračanica.

Više...

Održana Javna rasprava za Novo Žepče

Više...

Jučer je u Žepču održana Javna rasprava o Nacrt regulacijskog plana "Novo Žepče" u Žepču. Javnu raspravu je vodila Brigita Lovrić, pomoćnica načelnika općine Žepče za graditeljstvo i prostorno uređenje a raspravi je nazočilo 17 sudionika.

Više...

AUDIO: Sve spremno za početak turnira Rukomet u srcu 2018.

Više...

Uoči samog početka 5. međunarodnog rukometnog turnira za kadete i mlađe kadete Rukomet u srcu 2018. Zavidovići, Žepče, Maglaj, koji će se igrati u ove tri općine od 20. do 22. travnja, sinoć je u prostorijama RK Krivaja u Zavidovićima održana konferencija za medije na kojoj su novinarima ovogodišnji turnir predstavili predsjednik organizacijskog odbora ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko dobojskog kantona Mensur Sinanović, Darko Andrijević iz RK Žepče, Haris Galijašević iz RK Krivaja i Ismir Brkić iz RK Maglaj.

Više...

Promocija knjige Od Ponijeva do Šehera 1. svibnja u Novom Šeheru

Više...

Dugo iščekivana monografija šeherskog kraja konačno je ugledala svjetlo dana.

Više...

Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske objavio je Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH 2018. godinu

Više...

Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske objavio je Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2018. godinu.

Više...

Više članaka...

reklama-postaja03

Gamab