Baner

Program

Strana Top Lista

ino srpanj 2014

(17)
(10)
(7)
(7)
(3)
(3)
(2)
(2)
(2)
(2)
AžuriramGlazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Katalog sniženja za ožujak, Armani centar - akcije bez konkurencije!

Križni put na bistričkoj Kalvariji

Više...

U župi Uzvišenja svetog Križa u Bistrici će se na bistričkoj Kalvariji u petak, 31.03. održat Križni put sa Spomen križem u koji su ugrađene moći „časnog drveta Sv. Križa“.

Više...

Za vikend se igraju utakmice Prve rukometne lige i Omladinske lige FBiH

Više...

U nedjelju 26. ožujka nastavlja se odigravanje utakmica Prve rukometne lige FBiH skupina Sjever a RK Žepče će gostovati u Sanskom Mostu gdje će snage odmjeriti sa RK Sana 7. Utakmica počinje u 17:00 sati.

Više...

I u subotu posjetite Armani centar u Žepču – Happy hours

Više...

Armani centar Žepče vam i ove subote nudi nova četiri artikal po nevjerojatno niskim cijenama. U subotu 25.3. od 10:00 do 12:0 sati, Happy hours u Armni centru u Žepču:

Više...

Načelnik općine Žepeč ugostio predstavnika EUFOR-a

Više...

U uredu načelnika općine Žepče održan je u ponedjeljak sastanak s predstavnikom EUFOR-a LOT kuća Zavidovići, odnosno zamjenikom zapovjednika, starijim narednikom Bajramom Gökcem.

Više...

Javni poziv za realizaciju novih investicija u BiH u 2017. godini

Više...

U okviru projekta Lokalni integrirani razvoj (LIR), raspisan je javni poziv za iskazivanje interesa za podrškom u realizaciji novih investicija u Bosni i Hercegovini, u 2017. godini. Projekt LIR je trogodišnja inicijativa (2016. - 2018.), koju primarno financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), u suradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske i dva entitetska saveza općina i gradova.

Više...

Upozorenje na opasnost od izbijanja požara na otvorenom prostoru

Više...

Služba civilne zaštite i vatrogasna postrojba općine Žepče izdala je sljedeće upozorenje:"Budući da sa toplijim danima dolazi vrijeme kada mještani naše Općine počinju sa čišćenjem svojih poljoprivrednih površina od korova ili slobodno vrijeme provode u prirodi često ložeći vatru, a imajući u vidu da je već evidentiran veliki broj požara na otvorenim prostorima, upozoravamo na slijedeće:

Više...

Više članaka...

povratak

Gama electronic_banner_255x441a