Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

HSP BiH gubi članove

c_525_350_0_0___images_stories_zvonko_jurisic.jpeg

Mostar - Prepoznajući politiku Hrvatske stranke prava Herceg Bosne, kao stranke koja svojim političkim djelovanjem, a i djelovanjem u okviru Hrvatskog narodnog sabora BiH, slijedi i provodi vjerodostojnu pravašku politiku u zaštiti interesa hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini... , danas su HSP-u Herceg Bosne pristupili Ilija Blažević dosadašnji član Glavnog stana HSP-a BiH, Jozo Blažević zastupnik u Skupštini Županije Posavske, dosadašnji zastupnik HSP BiH i Slavko Suhalj vijećnik u Općinskom vijeću općine Odžak.

Zastupnik Blažević i vijećnik Suhalj će u Skupštini Županije Posavske i u Općinskom vijeću općine Odžak nastaviti svoj mandat kao neovisni zastupnik i vijećnik, a njihovo političko djelovanje od danas je kroz djelovanje HSP-a Herceg Bosne. Ovo pristupanje Predsjedništvo HSP-a Herceg Bosne je ocijenilo vrlo značajnim i za Stranku i za Posavinu, a rezultat je to dosljedne pravaške politike koju provode pravaši Herceg Bosne.

Predsjedništvo HSP-a Herceg Bosne je donijelo i odluku kojom se g. Iliju Blaževića imenuje vršiteljem dužnosti predsjednika Županijskog vijeća HSP-a Herceg Bosne za Županiju Posavsku.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03