Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Zaključci s 23. sjednice Vlade Zeničko-dobojskog kantona

vlada-zdk

Na 23. sjednici Skupštine Zeničko–dobojskog kantona razmatrana su i prihvaćena dva nacrta zakona.

Skupština Zeničko-dobojskog kantona je prihvatila Nacrt Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva i Nacrt Zakona o kazališnoj djelatnosti. Oba nacrta zakona se upućuju u javnu rasprava, prvi u trajanju od 60 dana, a drugi u trajanju od 30 dana. U periodu javne rasprave oba nacrta zakona će biti objavljeni na web portalu Zeničko-dobojskog kantona i biti dostupni u resornim ministarstvima.

Nakon prve dvije točke pred zastupnicima se našao Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na kreditno zaduženje Javne ustanove Kantonalna bolnica Zenica. Po ovoj točki dnevnog reda, nakon uvodnog dijela koji je prezentirao ministar Ministarstva za zdravstvo, uslijedila je opsežna rasprava i diskusija koja u kojoj su sudjelovali zastupnici svih svih klubova i stranaka koje su zastupljene u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona. U konačnici je usvojena Odluka o davanju suglasnosti na kreditno zaduženje Javne ustanove Kantonalna bolnica Zenica. Sredstva u iznosu od 16 milijuna konvertibilnih maraka trebaju biti utrošena na saniranje postojećeg financijskog stanja u Kantonalnoj bolnici, dugovanja prema dobavljačima, kao i stvaranje uvjeta za neometano funkcioniranje i pružanje zdravstvenih i bolničkih usluga.

U daljnjem radu Skupština je usvojila Odluku o davanju suglasnosti na zaduženje Zeničko-dobojskog kantona po ugovoru o zajmu zaključenog između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Bosne i Hercegovine i Europske banke Vijeća Evrope (CEB) za projekt Izgradnja regionalnog vodovoda Plava voda. Sudjelovanje Zeničko-dobojskog kantona u ovom projektu je vrijedno je oko 3,8 milijuna konvertibilnih maraka

Nakon ove točke rad na sjednici je prekinut na prijedlog Klubova zastupnika nakon čega je odmah održana sjednica Kolegija Skupštine na kojoj je kao termin nastavka 23. sjednice utvrđen datum, 29. siječnja 2016. godine (petak) s početkom u 09.00 sati.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03