Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba



Donatorska večer za djevojčicu Luciju Filipović

 

Lucija 01_29_2020U srijedu 5. veljače u Poslovnom centru Libertas u Žepču održat će se Donatorska večer za djevojčicu Luciju Filipović koja od rođenja boluje od Cerebralne Paralize- diskinetski tip.

Donatorska večer za Luciju započet će u 18:00 sati, a prati je bogat  glazbeni i zabavni program, humanitarna aukciju umjetničkih slika, švedski stol, kao i tombola za sve donatore. Svoje novčane priloge tijekom večeri moći ćete ostaviti u za toj predviđenoj kutiji i tako sudjelovati u Lucijinom ozdravljenju. Podsjetimo ova hrabra djevojčica je u studenom u Zagrebu na poliklinici Glavić završila prvi ciklus rehabilitacije u trajanju od 12 tjedana na koje je dobro reagira, ali zbog jako visoke cijene istih njihov nastavak bi uskoro mogao postati neostvarena želja za Luciju i njezine roditelje.
Preporuka liječnika je nastaviti s istim vidom terapije, jer neurorehabilitacija i robotika nudi priliku da se Lucija što više oporavi i po prvi puta samostalno prohoda. Lucijini roditelji ne mogu si priuštiti nastavak skupih terapija koje su za njihovu djevojčicu neophodne, zbog toga im je potrebna vaša pomoć i podrška.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2